Wie is Mevrouw Leemans?

19 augustus 2006

ACTUALITEIT >Nieuwsflits over Mevrouw Leemans!EXCLUSIEVE PRIMEUR!
IS MEVROUW LEEMANS VAN KONINKLIJKEN BLOEDE?

Gezichtscontouranalyse brengt mogelijk uitsluitsel, zeggen professoren.

BRUSSEL – van de redactie. Zonet raakte bekend dat een Vlaamse commerciële omroep een gezichtscontouranalyse bestelde bij de Université Libre de Bruxelles (ULB). Met een dergelijke analyse kan, bij gebrek aan bruikbaar DNA, toch met een redelijke zekerheid bloedverwantschap tussen twee personen worden vastgesteld.

Om welke personen het gaat wil men niet officieel kwijt, maar onze reporter, herstellend van een dubbele liesbreuk in het universitair ziekenhuis van Sint-Pieters-Woluwe, waar de analyse door de ULB wordt uitgevoerd, kon de hand leggen op een kopie van de fax met de foto’s in kwestie. Op één van de foto’s ontwaart men duidelijk Koningin Fabiola Van België, de andere is het enige bekende portret van de mysterieuze weldoenster Mevrouw Leemans. Vermoed wordt dat het commerciële televisiestation, dat volgens sommige bronnen een onderzoek is gestart naar Mevrouw Leemans, te weten wil komen of deze anonieme mecenas verwant is met onze vorige koningin. Professoren van de ULB wensen geen details te geven, maar laten weten dat op basis van foto’s van het gelaat een eventuele verwantschap tussen de afgebeelde personen kan worden vastgesteld. Of ze dit onderzoek ook op deze dames uitvoeren, wordt niet bevestigd. Geen der commerciële omroepen was bereid commentaar te geven op deze onthulling.


1 Comments:

  • Als de gezichtcontouranalyse uitwijst dat beide dames familie van elkaar zijn, dan denk ik dat het duidelijk is waar Mevrouw al dat geld vandaan haalt. Ik kijk vol spanning uit naar de resultaten van de analyse!

    By Anonymous Jo, at zondag, 20 augustus, 2006  

Een reactie posten

<< Home